Skip to content

Haardhout bulk 

Als zakelijke klant op zoek naar grotere hoeveelheden kwalitatief haardhout? Haardhout-Fabriek biedt u de ideale oplossing haardhout bulk. Wij leveren een uitgebalanceerde mix van vers of droog eiken, essen, berken en beuken haardhout, speciaal voor uw behoeften. Ons hout is na het kloven gezeefd voor een optimale kwaliteit. 

Prijzen haardhout bulk en hoeveelheden

De kosten worden berekend per losse m3. Omdat de prijzen sterk kunnen fluctueren vragen we u een offerte op maat aan te vragen. Let wel, de minimale afname is vastgesteld op 40m3.

De transportkosten worden apart berekend op basis van nacalculatie (€75,- per uur). We bieden u vooraf een geschatte urenindicatie en maken na levering de definitieve kostenpost op.

Containers Haardhout

Onze containercombinatie stelt ons in staat om twee afzonderlijke containers van 40 M3 tegelijkertijd te vervoeren. Dankzij de technische specificaties van onze vrachtwagen kunnen deze containers individueel worden gekanteld, wat het mogelijk maakt om het haardhout te storten op locaties die mogelijk minder goed bereikbaar zijn (zie foto).

Haardhout bulk - Haardhout-Fabriek

Walking Floor Trailer

De Walking Floor Trailer van 90 M3, met zijn speciaal ontworpen beweegbare vloer, biedt een unieke oplossing voor het lossen van haardhout. Dit type trailer hoeft niet te kantelen, wat ideaal is voor het lossen in loodsen of kapschuren. Echter, vanwege de grootte van de trailer, is het van belang om te beseffen dat deze minder wendbaar is. Hierdoor kan hij enkel op ruimere erven en terreinen komen.

Kies voor Haardhout-Fabriek en verzeker uzelf van de beste kwaliteit haardhout, geleverd volgens de meest efficiënte transportmethodes. Neem contact op voor meer informatie en een persoonlijk aanbod.

erzekerd van vele warme en gezellige avonden voor de haard.

Haardhout Walking Floor
Haardhout B2B

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de bulklevering van haardhout

Waarom Haardhout-Fabriek?