Home » Haardhout Ede

Haardhout Ede

Woont u in Ede, of in de omgeving van Ede, dan wordt u haardhout gratis geleverd! Wij werken met ervaren chauffeurs die u pallet ovengedroogd haardhout met een elektrische pompwagen daar kunnen neerzetten waar de weg verhard is. Al het haardhout van Haardhout-fabriek is van top kwaliteit en direct te stoken. De pallets haardhout zijn met de hand strak gestapeld en in folie verpakt zo dat u ovengedroogd haardhout goed droog blijft!

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten, er komen dus geen extra kosten bij. U kunt met ons een afspraak maken wanneer u het haardhout het liefst geleverd wilt hebben. Leveren wordt altijd tussen de 2 en 14 dagen gedaan tenzij anders afgesproken. Mocht het om welke reden dan ook niet lukken om te komen leveren, dan nemen wij hierover contact met u op.

Professionele levering door Haardhout-fabriek in Ede

Berken haardhout Ede

Berken haardhout is ideaal om gezellig te stoken en geschikt voor iedere kachel en openhaard. Berken haardhout heeft een zeer mooi vlammenspel en maakt door de witte schors een knisperend geluid en verspreidt een aangename geur. Berken haardhout is een middelharde houtsoort en is mede door de witte schors zeer makkelijk aan te steken. Berken haardhout combineert een snelle ontbranding met een hoge warmte afgifte in een korte tijd. Door de zeer schone verbranding en reinigende werking ontstaat er weinig vervuiling en creosoot aanslag van de kachel en het rookkanaal.

Berken haardhout Ede

Essen haardhout Ede

omdat Essen haardhout niet spat is het ook geschikt voor openhaarden. Essen haardhout is taai, hard en elastisch hout. Essen haardhout heeft een trage verbranding en geeft veel warmte af met een rustige vlam. Essen haardhout behoort samen met eiken haardhout & beuken haardhout tot de beste houtsoorten voor de houtkachel. Door het levendige en rustige vlammenspel is het tevens zeer geschikt voor de openhaard of vuurkorf.

Essen haardhout Ede

Eiken haardhout Ede

Eiken haardhout wordt het meest gebruikt als haardhout om dat eiken een Sterke, elastische en harde houtsoort is. Eiken haardhout brandt zeer lang en traag. Hierbij geeft eiken haardhout veel warmte af en rookt spat niet. Geschikt voor openhaard en convectiekachel. Indien goed gedroogd levendig vlammenspel.

Eiken haardhout Ede