Skip to content

Beuken haardhout

Beuken haardhout en haagbeuk zijn 2 klassieke hardhoutsoorten die in onze Nederlandse bossen vaak voorkomen. Een eigenschap van beuk en haagbeuk is dat het langzaam opbrand en veel  warmte geeft. Brandhout uit beuk geeft daarbovenop een heel mooi vlammenspel waar u uren van kunt genieten. Van al het inheemse hardhout is haagbeuk de hardste. Het heeft het grootste calorische vermogen en geeft dus ook de meeste warmte af. Ons beukenhout staat bekend om zijn efficiënte verbranding en lange brandduur, waardoor het een uitstekende keuze is voor uw open haard of kachel.

 • Aanbieding!
  Haardhout beuken hele JUMBO pallet

  Beuken Haardhout JUMBO pallet

  Haardhout 490.00 Incl BTW.
  Waardering 0 uit 5
  Toevoegen aan winkelwagen

Beuken haardhout voor uw houtkachel

Heb je een houtkachel of open haard en stook je minstens 3 blokken tegelijk? Dan is beukenhout een goede optie voor jouw kachel of haard. Dit komt voornamelijk door de trage verbranding, dit is ideaal voor de grotere kachels of haarden. Heeft u een kleiner haardvuur? dan is het aan te bevelen om een haardhout mix te kiezen van een harde en zachte houtsoort.

Stoken met beuken haardhout

Op koudere dagen genieten van een prettig en duurzamer houtvuur? Steek de open haard aan volgens de Zwitserse methode. Dit is een betere manier van stoken. Hierbij leg je onderop grote blokken hout, met daarop kleine stukken hout en bovenop aanmaakhout en aanmaak tondels.

Beuken haardhout kopen

Beukenhout is leverbaar in JUMBO pallets (ca. 1.90 m hoog)  Onze pallets met beukenhout zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. Het beukenhout wordt gedroogd geleverd, waardoor het haardhout een vochtpercentage van <20% bevat. Dit betekent dat het haardhout direct stookbaar is! Let bij het stoken op dat u rekening houd met het milieu, bekijk de stookwijzer om te weten wanneer u beter niet kan stoken wegens het weer. 

Beukenhout bezorgen

 Wij leveren Beukenhout door heel Nederland. Als u online besteld heeft u de mogelijkheid om zelf een gewenste datum te kiezen voor levering, vaak kunnen we dezelfde week uw haardhout leveren. De levering wordt standaard gedaan met een vrachtwagen met laadklep en elektrische pompwagen. Het hout wordt standaard geleverd bij u voor het huis op de stoep.

Voordelen van ons beukenhout

Bij Haardhout-Fabriek garanderen we een goede kwaliteit van ons haardhout. Elk stuk hout wordt nauwkeurig geselecteerd en verwerkt, wat zorgt voor een lange brandduur en warmteafgifte. Beuken haardhout is geschikt voor diverse soorten kachels en open haarden. Of u nu een moderne of traditionele haard heeft, ons beuken haardhout is de ideale brandstof voor een aangename warmte.

Bestel uw haardhout vandaag nog!

Bestel uw haardhout beuken eenvoudig en snel via onze website. Wij zorgen voor een efficiënte levering direct aan uw deur, zodat u snel kunt genieten van de warmte en sfeer van uw haardvuur. Kies voor de gemak en kwaliteit van Haardhout-Fabriek voor een warm en gezellig thuis. Haardhout-Fabriek: Uw keuze voor kwalitatief haardhout, elke dag weer.

Waarom Haardhout-Fabriek?