Skip to content

Bezorgen zonder verzendkosten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten, er komen dus geen extra kosten bij. U kunt met ons een afspraak maken wanneer u het haardhout het liefst geleverd wilt hebben. Leveren wordt altijd tussen de 2 en 14 dagen gedaan tenzij anders afgesproken. Mocht het om welke reden dan ook niet lukken om te komen leveren, dan nemen wij hierover contact met u op.

Nadat u een bestelling heeft geplaats zullen we contact opnemen over de levering. De levering wordt in overleg ingepland via de mail. Levering vindt doorgaans binnen 7 werkdagen plaats.

Op de dag zelf ontvangt u een Track&Trace om uw zending te volgen. 

Kiezen voor een specifiek dagdeel tegen meerprijs: 07:00-12:00 (+€30.00) of 14:30-18:00 (+€25.00).
Levering met kooiaap kost 20,- extra. 

 

Bij levering van losse accessoires wordt er 6,50,- verzendkosten gerekend. 

Levering waddeneilanden op aanvraag. 

 

Bezorgmogelijkheden

De bezorging van de pallets haardhout wordt door een transportbedrijf gedaan. Zij zullen met een vrachtwagen met laadklep uw haardhout komen bezorgen. Na het lossen zal de chauffeur met een (elektrische)pompwagen de pallet(s) zo dicht mogelijk bij u voordeur plaatsen. Wilt u de pallets haardhout op een andere plek laten plaatsen( tuin, schuur, oprit, of achterom ), dan zal de chauffeur zijn best doen om dit mogelijk te maken. Dit is voor eigen rekening en risico. Houdt rekening met het gewicht van de pallets haardhout en pompwagen. Het haardhout kan niet in elke situatie op de gewenste plek in de tuin/schuur worden gezet. Hierop kan dan ook geen aanspraak worden gemaakt. 

 

Is er een grindpad of zijn er te veel obstakels dan is levering met een (elektrische)pompwagen niet mogelijk. Neem dan contact met ons op dan zal er gekeken worden of er op een andere manier geleverd kan worden bijvoorbeeld met een kooiaap.

Bent u niet thuis dan zal de chauffeur u pallet haardhout zo dicht mogelijk bij uw voordeur plaatsen.

 

Track & Trace

Bij Haardhout-fabriek krijgt u op de bezorgdag via de toegezonden link het tijdstip te zien hoe laat uw bestelling wordt geleverd. De Track&Trace code wordt via de mail verzonden (Houdt uw spammail in de gaten). Indien u speciale wensen heeft kunt u deze doorgeven via het Opmerkingen-veld in de laatste stap. Bent u tijdens levering niet thuis dan zal de chauffeur de pallets zo dicht mogelijk bij u voordeur plaatsen.

Waarom haardhoutfabriek?