Skip to content

Bezorgen

Hoe wordt het haardhout bezorgd?

Haardhout-Fabriek dé specialist in hoge kwaliteit ovendroogd haardhout. We bezorgen het haardhout snel en gemakkelijk door heel Nederland.

Tijdens de ochtend van de bezorg dag ontvangt u een track&trace code met de verwachte bezorgtijd. We bezorgen het haardhout met een vrachtwagen trailercombinatie, dit is een grote vrachtwagen. Ben je niet zeker over de bereikbaarheid van je adres? selecteer dan een kooiaap tijdens het bestellen, daarmee kunnen we ook op plekken komen waar onze vrachtwagen niet kan komen.

We leveren de pallets standaard voor uw woning, levering op een andere plek is in overleg met de chauffeur. De transporteur kan niet in elke situatie de pallet op elke gewenste plek plaatsen. Levering is tot op de oprit/stoep gegarandeerd. We rekenen op uw begrip. Het haardhout wordt standaard gelost met een palletwagen, de doorgang moet minimaal 1.50 breed en 2,25 meter hoog zijn. De pallet met palletwagen weegt tussen de 1500 / 2000 kilo. De palletwagen kan niet over gras, grind en slechte bestrating worden vervoerd.

Zodra het haardhout is geleverd kunt u meteen genieten van de gezellige warmte van een haardvuur! 

Levering (wadden)eilanden op aanvraag & niet altijd mogelijk

Op welk moment wordt het haardhout bezorgd?

U kunt een levering in de ochtend 07:00 – 12:00 (+€30.00)

of middag 14:30-18:00 (+€25.00) selecteren.

Kooiaap (Meeneem heftruck)

In sommige gevallen is levering op uw terrein met een pompwagen niet mogelijk. Wij bieden u de optie een levering met een kooiaap (€20.00) aan. Dit is een kleine heftruck die achterop de vrachtwagen meegaat. U kunt de kooiaap (€20.00) selecteren bij het afrekenen.

Let op, een kooiaap heeft een breedte van minimaal 2,5 meter en kan dus niet door smalle tuinpaden. Ook de hoogte van minimaal 2,1 meter kan voor beperkingen zorgen.

Bij levering van losse accessoires wordt er 6,50,- verzendkosten gerekend. 

.

Waarom Haardhout-Fabriek?