Skip to content

Het verhaal van Haardhout-Fabriek

Welkom bij Haardhout-Fabriek, uw vertrouwde partner als het gaat om hoogwaardig haardhout. Als dynamische en vooruitstrevende ondernemers zijn Rik Blom, Joeri Arentsen en David Wunderink al sinds 2016 actief in de haardhoutsector. We zijn begonnen met lokale in- en verkoop en hebben door onze ambitie en het herkennen van marktkansen onze activiteiten snel kunnen uitbreiden. In november 2020 namen we een spannende stap door de overname van Haardhout-fabriek en hebben we ons sindsdien ingezet om het bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden.

Onze missie bij Haardhout-fabriek is tweeledig en eenvoudig:

  1. Ongeëvenaarde Klantenservice en Levering: We begrijpen dat uitstekende klantenservice het hart vormt van elke succesvolle onderneming. Daarom streven we ernaar om elke interactie met onze klanten te benaderen met een persoonlijke touch en een streven naar perfectie.

  2. Hoogste Kwaliteit Haardhout: Wij geloven dat kwaliteit leidend moet zijn en dat onze klanten toegang moeten hebben tot het beste product op de markt. Door continu onze processen en productaanbod te optimaliseren, garanderen wij topkwaliteit haardhout voor elke stookbehoefte.

Bij Haardhout-fabriek onderscheiden we ons door niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze te overtreffen. Wij staan voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een hart voor de zaak. We bieden meer dan alleen hout; we bieden een warmtebron waarop u kunt bouwen.

Er is inderdaad haardhout, en dan is er Haardhout-fabriek – een naam die synoniem staat voor kwaliteit en service. Ontdek het verschil en laat ons u helpen om uw huis deze winter en vele winters daarna te verwarmen.

Met een vurige groet,

Rik Blom, Joeri Arentsen en David Wunderink
Het Team van Haardhout-Fabriek

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 

Waarom Haardhout-Fabriek?