Home » Bezorgen

Bezorgen zonder verzendkosten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten, er komen dus geen extra kosten bij. U kunt met ons een afspraak maken wanneer u het haardhout het liefst geleverd wilt hebben. Leveren wordt altijd tussen de 2 en 14 dagen gedaan tenzij anders afgesproken. Mocht het om welke reden dan ook niet lukken om te komen leveren, dan nemen wij hierover contact met u op.

Nadat u een bestelling heeft geplaats zullen we contact opnemen over de levering. De levering wordt in overleg ingepland via de mail. Levering vindt doorgaans binnen 7 werkdagen plaats.

U krijgt van de transporteur een bevestiging wanneer de levering ingepland is. 


Op de dag zelf ontvangt u een Track&Trace om uw zending te volgen. 

 

Kiezen voor een specifiek dagdeel kost 30,- extra. 
Levering met kooiaap kost 20,- extra. 

Levering waddeneilanden op aanvraag. 

 

Bezorgmogelijkheden

De bezorging van de pallets haardhout wordt door ons eigen transportbedrijf gedaan. Zij zullen met een vrachtwagen met laadklep uw haardhout komen bezorgen. Na het lossen zal de chauffeur met een (elektrische)pompwagen de pallet(s) zo dicht mogelijk bij u voordeur plaatsen. Wilt u de pallets haardhout op een andere plek laten plaatsen( tuin, schuur, oprit, of achterom ), dan zal de chauffeur zijn best doen om dit mogelijk te maken. Dit is dan wel voor eigen risico! Houdt u rekening met het gewicht van de pallets haardhout en pompwagen.

 

Is er een grindpad of zijn er te veel obstakels dan is levering met een elektrische pompwagen niet mogelijk. Neem dan contact met ons op dan zal er gekeken worden of er op een andere manier geleverd kan worden bijvoorbeeld met een kooiaap.

Bent u niet thuis dan zal de chauffeur u pallet haardhout zo dicht mogelijk bij u voordeur plaatsen.

 

Track & Trace

Bij Haardhout-fabriek krijgt u op de bezorgdag via de toegezonden link het tijdstip te zien hoe laat uw bestelling wordt geleverd. Indien u speciale wensen heeft kunt u deze doorgeven via het Opmerkingen-veld in de laatste stap. Hier kunt u ook aangeven welke dag u geleverd wilt hebben. Bent u tijdens levering niet thuis dan zal de chauffeur de pallets zo dicht mogelijk bij u voordeur plaatsen.