Skip to content

Haardhout groothandel bij Haardhout-Fabriek

Welkom bij Haardhout-Fabriek, de toonaangevende leverancier in de groothandel van openhaardhout in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardig haardhout aan zowel groothandels als wederverkopers. Onze ervaring en expertise garanderen de beste kwaliteit en service in de branche.

Uw betrouwbare leverancier voor groothandel haardhout! Als zakelijke klant op zoek naar grotere hoeveelheden kwalitatief haardhout? Haardhout-Fabriek biedt u de ideale oplossing haardhout bulk. Wij leveren een uitgebalanceerde mix van vers of droog eiken, essen, berken en beuken haardhout, speciaal voor uw behoeften. Ons hout is na het kloven gezeefd voor een optimale kwaliteit. 

Kwalitatief Haardhout voor groothandel en wederverkopers

Bij Haardhout-Fabriek bieden we een breed scala aan openhaardhout producten. Ons assortiment omvat los gestort haardhout, haardhout in kratten of netzakken, afgestemd op de behoeften van onze klanten. Wij bieden competitieve handelsprijzen en onderscheiden ons daarmee in de markt.

Prijzen haardhout groothandel en hoeveelheden in bulk

De kosten worden berekend per losse m3. Omdat de prijzen sterk kunnen fluctueren vragen we u een offerte op maat aan te vragen. Let wel, de minimale afname is vastgesteld op 40m3. De transportkosten worden apart berekend op basis van nacalculatie (€85,- per uur). We bieden u vooraf een geschatte urenindicatie en maken na levering de definitieve kostenpost op.

Bulk Leveringen en Efficiënt Transport

We kunnen volle vrachtwagentrailers openhaardhout door heel Nederland leveren tegen zeer concurrerende tarieven. Onze betrouwbare logistieke partners zorgen voor snelle en efficiënte leveringen, wat ons een gewaardeerde partner maakt voor groothandelaren en wederverkopers.

Containers Haardhout

Onze containercombinatie stelt ons in staat om twee afzonderlijke containers van 40 M3 tegelijkertijd te vervoeren. Dankzij de technische specificaties van onze vrachtwagen kunnen deze containers individueel worden gekanteld, wat het mogelijk maakt om het haardhout te storten op locaties die mogelijk minder goed bereikbaar zijn (zie foto).

Haardhout bulk - Haardhout-Fabriek

Walking floor trailer haardhout 

De Walking Floor Trailer van 90 M3, met zijn speciaal ontworpen beweegbare vloer, biedt een unieke oplossing voor het lossen van haardhout. Dit type trailer hoeft niet te kantelen, wat ideaal is voor het lossen in loodsen of kapschuren. Echter, vanwege de grootte van de trailer, is het van belang om te beseffen dat deze minder wendbaar is. Hierdoor kan hij enkel op ruimere erven en terreinen komen.

Kies voor Haardhout-Fabriek en verzeker uzelf van de beste kwaliteit haardhout, geleverd volgens de meest efficiënte transportmethodes. Neem contact op voor meer informatie en een persoonlijk aanbod.

Haardhout Walking Floor
Haardhout B2B

Vers of droog haardhout mix

Focus op Harde Houtsoorten: Wij leveren een mix van vers of droog eiken, essen, berken en beuken haardhout. Al ons hout is machinaal op 25 cm gezaagd en zorgvuldig gezeefd na het kloven, wat resulteert in een superieure kwaliteit brandhout. 

Ovendroog haardhout en duurzaamheid

Natuurlijke en Duurzame Droogmethoden: Bij Haardhout-Fabriek zetten we in op duurzaamheid. Ons haardhout wordt voornamelijk natuurlijk gedroogd, een traditionele methode die een superieur resultaat oplevert. Bij hoge vraag versnellen we het droogproces op duurzame wijze met restwarmte van lokale productieprocessen.

Vraag uw groothandel offerte aan!

Maatwerk voor uw groothandel als zakelijke klant: Bent u geïnteresseerd in grotere hoeveelheden haardhout voor uw groothandel of wederverkoop? Contacteer ons voor een offerte en ontdek onze scherpe prijzen. Wij zijn klaar om aan uw behoeften te voldoen met onze kwaliteitsproducten en flexibele logistieke oplossingen.

Haardhout-Fabriek – Uw partner in groothandel voor kwaliteitshaardhout.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de bulklevering van haardhout

Waarom Haardhout-Fabriek?