Skip to content
Haardhout-Fabriek-Sponsor-DVV

Moederbedrijf van Haardhout-Fabriek is Nieuwe Sponsor van DVV

Duiven, [1-2-2024] – In een recente ontwikkeling heeft Haardhout De Steeg, het moederbedrijf van Haardhout-Fabriek, zich verbonden als trotse sponsor van de Duivense Voetbal Vereniging (DVV). Deze samenwerking wordt zichtbaar gemaakt door de plaatsing van gloednieuwe sponsorborden langs het hoofdveld van DVV.

Als jong en dynamisch ondernemend bedrijf, is Haardhout De Steeg enthousiast over de mogelijkheid om een lokale sportvereniging zoals DVV te ondersteunen. “We vinden het belangrijk om als bedrijf sociaal betrokken te zijn in onze regio. Sportverenigingen spelen een cruciale rol in het bevorderen van gemeenschapsgevoel en gezondheid, en wij zijn trots dat we hieraan kunnen bijdragen,” aldus een woordvoerder van Haardhout De Steeg.

Sponsorship door Haardhout-Fabriek

De nieuwe sponsorborden, die nu langs het hoofdveld pronken, symboliseren de toewijding van Haardhout De Steeg en Haardhout-Fabriek aan de lokale gemeenschap en de sport. Het is een blijk van ondersteuning aan zowel de sporters als de vele vrijwilligers die zich inzetten om DVV een bloeiende vereniging te laten zijn. De samenwerking tussen Haardhout De Steeg en DVV gaat verder dan alleen het plaatsen van sponsorborden. Het bedrijf kijkt uit naar de mogelijkheden om de vereniging op andere manieren te ondersteunen en bij te dragen aan de groei en het succes van lokale sportinitiatieven.

“Dit partnerschap met DVV onderstreept onze inzet voor de lokale gemeenschap. Als bedrijf zijn we niet alleen gefocust op het leveren van kwalitatief hoogwaardig haardhout en houtpellets, maar ook op het ondersteunen van initiatieven die bijdragen aan de levenskwaliteit in onze regio,” voegt de woordvoerder toe.

DVV heeft positief gereageerd op de nieuwe sponsorovereenkomst, waarbij de club de steun van Haardhout De Steeg en Haardhout-Fabriek als belangrijk beschouwt voor de verdere ontwikkeling van de club en haar faciliteiten.

Met deze sponsoring laat Haardhout De Steeg zien dat het bedrijf niet alleen warmte brengt met zijn producten, maar ook door middel van maatschappelijke betrokkenheid. Het is een stap voorwaarts in de verbintenis van het bedrijf met de regio en zijn inwoners, en een belofte voor voortdurende steun aan lokale initiatieven.

Over moederbedrijf Haardhout De Steeg

Haardhout De Steeg, gevestigd in [Locatie], is het moederbedrijf van Haardhout-Fabriek en levert kwalitatief hoogwaardig haardhout en houtpellets door heel Nederland. Met een focus op duurzaamheid en kwaliteit, streeft het bedrijf ernaar om klanten de beste producten en service te bieden, terwijl het tegelijkertijd een positieve impact maakt in de lokale gemeenschap.

Nog vragen?

Neem contact met ons op

Vragen op de dag van levering

Heeft u vragen over de levering of over de Track&Trace code? Bekijk eerst uw spammail en neem daarna contact met ons op. 

Volg ons