Skip to content

Het voordeel van een aszuiger gebruiken voor je kachel of haard.

Een makkelijke en efficiënte manier om je kachel of haard te onderhouden en perfect schoon te krijgen.

Een aszuiger, de oplossing voor een brandschone kachel.

Een aszuiger is een essentieel hulpmiddel speciaal ontworpen om het fijne as uit je haard of kachel veilig en effectief op te zuigen. Het regelmatig schoonmaken van je haard is cruciaal omdat te veel as de vlam kan belemmeren en het plezier van je haardvuur kan verminderen. De aszuiger biedt een veilige manier om je haard schoon te maken zonder het risico van beschadiging aan je reguliere stofzuiger, wat vaak gebeurt als deze gebruikt wordt voor het opzuigen van as.

Waarom zou je een aszuiger gebruiken voor je kachel of haard? Dit is het voordeel ervan.

Het gebruik van een reguliere stofzuiger voor het opzuigen van fijn as kan leiden tot schade aan de motor door de fijne asdeeltjes. Een aszuiger is uitgerust met speciaal ontworpen filters die het fijne as effectief opvangen en tegelijkertijd de motor beschermen. Hierdoor blijft je reguliere stofzuiger veilig en verleng je de levensduur ervan. Of je nu dagelijks je haard gebruikt of alleen bij speciale gelegenheden, een aszuiger maakt het schoonmaken eenvoudig en snel.

Het voordeel van een aszuiger gebruiken.

De aszuiger is niet alleen praktisch vanwege zijn functie, maar ook vanwege zijn vormgeving. Met een hoogte van 35 cm en een diameter van 30 cm is deze krachtige aszuiger compact genoeg om eenvoudig op te bergen, maar toch krachtig genoeg om alle as netjes op te zuigen. Dit maakt hem een ideale keuze voor zowel onderhoud als schoonmaak van je haard. Bovendien helpt het gebruik van een aszuiger om je haard en omgeving schoner en veiliger te houden, zonder je huishoudelijke apparaten te beschadigen.

Het voordeel van een aszuiger? Gemak en efficiëntie.

Het voordeel van een aszuiger ten opzichte van normale stofzuigers is dat je met deze speciale aszuiger je haard en kachel niet alleen in topconditie blijft houden,
je zorgt er ook nog eens voor dat je huidige stofzuiger niet wordt gebruikt voor de vieze asresten. Niet zo lekker om je vloer te stofzuigen en alle asresten tegen te komen van je open haard. Met deze tool heb je een handige en gemakkelijke manier om je haard schoon te krijgen en weer te houden. Met zijn compacte formaat is ie ook nog eens makkelijk op te bergen. Deze aszuiger bestel je eenvoudig op onze webshop.

Aszuiger met motor

109.95 Incl BTW.

Deze elektrische aszuiger is perfect voor het reinigen van uw kachel. Met deze aszuiger kunt u uw kachel schoonmaken zonder uw stofzuiger onnodig vuil te maken of te beschadigen. Bij het gebruik van deze aszuiger is een andere stofzuiger benodigd. De aszuiger fungeert als opvangbak voor het stof en de kooltjes. Door het gebruik van…

SKU: 011-1
Categorie:
Tags:

Nog vragen?

Neem contact met ons op

Vragen op de dag van levering

Heeft u vragen over de levering of over de Track&Trace code? Bekijk eerst uw spammail en neem daarna contact met ons op. 

Volg ons