Skip to content

Haardhout kopen

Openhaardhout bestellen

Voor een mooi haardvuur heeft u een goede kwaliteit haardhout nodig. Haardhout-Fabriek levert premium ovendroog haardhout, dit zorgt voor een mooi vlammenspel, minder rookvorming & een hogere verbrandingswaarde. Wij bieden diverse houtsoorten aan, hierdoor heeft u altijd een geschikte houtsoort voor uw kachel. Haardhout van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs gratis bij u thuis geleverd.

  • Hoge kwaliteit
  • Oven gedroogd haardhout
  • Gratis thuisbezorgd
  • Veilige betaling
Goedkoop haardhout
Bij Haardhout-fabriek bieden wij haardhout aan van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Door samenwerkingen aan te gaan met bosbouwbedrijven weten wij een constante stroom met hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs te creëren. Haardhout-Fabriek heeft harde en zachte houtsoorten in het assortiment. De zachtere houtsoorten zoals Berken & Elzen openhaardhout hebben een mooi vlammenspel en zijn scherper geprijsd dan bijvoorbeeld, Eiken of Essen haardhout die een hogere verbrandingswaarde hebben.
Droog Haardhout

Droog haardhout verband beter in vergelijking met ongedroogd hout. Door een betere verbranding behaalt u een hoger rendement wat ook resulteert in minder rook. Ongedroogd haardhout is vaak zwaar in gewicht en moeilijk aan te maken. Ongedroogd hout spat en maakt vaak ook sissende geluiden. Haardhout-Fabriek levert uitsluitend ovendroog haardhout. 

Haardhout levering
Haardhout-Fabriek heeft doorgaand meerdere ovengedroogde haardhout soorten op voorraad. Wij leveren door heel Nederland*. Als u online besteld heeft u de mogelijkheid om zelf een gewenste datum te kiezen voor levering, vaak kunnen we dezelfde week uw haardhout leveren. Ook heeft u de mogelijkheid om een levering voor of na 12:00 te selecteren.
Haardhout Stoken
Voor een goede stookbeleving is het essentieel om het haardhout goed aan te maken. Bij Haardhout-Fabriek leveren we verschillende handige hulpmiddelen om het haardvuur snel en op een juiste manier aan te maken. Deze accessoires zijn makkelijk mee te bestellen, en worden doorgaand op een krat haardhout meegeleverd.

Veelgestelde vragen

Dit verschilt per situatie, dit is namelijk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren of u een ervaren of beginnende stoker bent. Ook hebben de alle haardhoutsoorten specifieke eigenschappen die wellicht geschikter zijn voor uw kachel of juist niet. Haardhout wordt vaak opgedeeld in twee categorieën Zacht hout dat gemakkelijk ontbrandt en een mooi vlammenspel biedt. Hardhout brandt minder snel, wat een hogere verbrandingswaarde met zich meebrengt.

Al onze bestellingen worden bezorgd met behulp van een palletwagen. In eerste instantie wordt de pallet naast de vrachtwagen op de stoep afgeleverd. Het is in overleg ook mogelijk om de pallet op de gewenste plek neer te zetten. U dient dan wel thuis te zijn voor ontvangst. Ook dient de gewenste afleverplaats verhard en goed bereikbaar te zijn. Heeft u een oprit met grind? Dan adviseren wij u om een levering met kooiaap te boeken. Dat is een kleine heftruck achterop de vrachtwagen. U kunt de gewenste leverdatum aangeven tijdens uw bestelling. Wilt u het haardhout vóór of na 12:00 uur geleverd hebben dan kunt u deze optie tegen een meerprijs van €30,- aanvinken tijdens het afrekenen.

Wij bezorgen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. U kunt middels een e-mail zien in welk tijdsvenster uw bestelling wordt bezorgd.

Waarom Haardhout-Fabriek?